2012-05-07

Åh just nu är jag världens gladaste brud! I helgen var jag och min kära sambo uppe i Jönköping hos mina underbara föräldrar och där var även mina kusiner. Vi ska till Thailand på nyårsafton..
FATTAR NI?!?! Thailand på NYÅRSAFTON! :D är borta i tre låååånga och sköna veckor, jag längtar ihjäl mig redan! Så har haft en toppenhelg.
Gått ned i vikt också, dock inte så många cm.. :/ Men hoppas det kommer! :) Ska börja kämpa som fan nu!! Är inte överdrivet motiverad fortfarande..
Nehe nu blir det att glo lite på tv sen sova tror jag allt, hoppas alla får en toppenvecka! :)
what dosen't kill you makes you stronger!

2012-05-01

Dålig uppdatering, precis som det har varit med min träning, dålig..
Hoppas alla hade en trevlig valborg igår iaf, jag hade supertrevligt. Jag, Freddie, Morgan och Alex grillade i början av kvällen sen kom Morgans släktningar förbi och även Emelie efter ett tag, blev John Bull en sväng sen mat sen hem.
Idag är det så otroligt fint väder men min sambo är världens tråkigaste och vill inte utnyttja detta, visst det blåser en hel del här nere i Skåne men solen skiner, det är varmt och klarblå himmel!
Nästa vecka ska jag bli både nykterist ett tag men också sätta igång med träningen på riktigt! (Detta har jag sagt 239237340947 gånger känns det som, men jag hoppas verkligen jag lyckas!!)
Nu blir det att tjata lite till på Freddie så vi kommer ut.. Imorgon blir det jobb och klockan står på 04.35 (GÄSP!)
what dosen't kill you makes you stronger!

RSS 2.0